Jadłospis
- Po17. 02.
- Zupa ogórkowa
Spaghetti - Wt18. 02.
- Zupa krupnik
Pyzy z mięsem i cebulka - Śr19. 02.
- Zupa szczawiowa z jajkiem
Nuggetsy z kurczaka, surówka po chińsku, ziemniaki - Cz20. 02.
- Zupa zacierkowa
Kotlet mielony, kalafior na parze, ziemniaki - Pt21. 02.
- Żurek z kiełbasą
Makaron z truskawkami - So22. 02.
- Nieczynna
- Ni23. 02.
- Nieczynna
Alergeny
Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, papryka słodka, bazylia, zioła prowansalskie.
Zgodnie z informacjami producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy.