Jadłospis
- Po08. 09.
- Zupa pomidorowa z ryżem
Pulpety w sosie koperkowym, surówka z kapusty pekińskiej - Wt09. 09.
- Zupa ogórkowa
Kotlet schabowy, ziemniaki, mizeria - Śr10. 09.
- Barszcz ukraiński
Potrawka z kurczaka z ryżem - Cz11. 09.
- Zupa mleczna, kebabek
Ziemniaki, surówka z kapusty czerwonej z marchewką - Pt12. 09.
- Żurek
Pierogi - So13. 09.
- Nieczynna
- Ni14. 09.
- Nieczynna
Alergeny
Do przygotowania posiłków używane są przyprawy: pieprz, ziele angielskie, liść laurowy, majeranek, papryka słodka, bazylia, zioła prowansalskie.
Zgodnie z informacjami producentów mogą one zawierać śladowe ilości: glutenu, mleka, jaj, soi, selera i gorczycy.